Autoverzekering

Autoverzekering

Een exclusieve auto verzekert u met een exclusieve autoverzekering.
Afic is gespecialiseerd in het goed verzekeren van bijzondere auto’s. Onder goed verzekeren verstaan wij een lage premie, uitstekende voorwaarden en een exclusieve, persoonlijke service.

Topverzekeraars

Met een aantal topverzekeraars hebben wij een speciale verzekering opgesteld om bijvoorbeeld een Bentley, Porsche, Ferrari, Maserati, Lamborghini, BMW of Mercedes goed onder te brengen.

Veel bezitters van exclusieve auto’s nemen een hoge verzekeringspremie voor lief. Laat u verrassen door de premies die wij u kunnen aanbieden.

Porsche verzekering

Speciaal voor Porsche eigenaren hebben wij een exclusieve verzekering samengesteld. Voor een nieuwe Porsche of klassieker (vanaf 8 jaar) hebben wij een verzekering die aangepast is aan de unieke eigenschappen van een Porsche.

Maatwerk

Een exclusieve autoverzekering is maatwerk. De premie is o.a. afhankelijk van het type auto en de waarde. Daarnaast worden er soms aanvullende eisen gesteld aan bijvoorbeeld de stalling of het alarmsysteem.
In overleg met u stellen wij altijd eerst een vrijblijvende offerte voor u op en informeren u als er aanvullende eisen worden gesteld.

Bij Afic werken we met korte lijnen, u heeft altijd direct contact met één van onze experts. Met deze persoonlijke benadering zoeken wij voor u de passende verzekering voor uw exclusieve auto.

Vraag uw offerte op

Wilt u een geheel vrijbijvende offerte? Door het invullen van onderstaande gegevens kunnen wij voor u een premie berekenen en nemen contact met u op.