Circuitverzekering

Circuitverzekering

Afic heeft “de” oplossing voor iedereen die graag eens met zijn eigen auto op een echt racecircuit wil rijden. Droomt u er ook wel eens van? Met uw eigen auto, of met een echte circuit auto op het circuit te rijden? Dit was uiteraard al mogelijk, maar dit kan nu ook verzekerd!

Of u nu een autosportverzekering nodig heeft, een raceverzekering, een trackdayverzekering of een “toeristenfahrt” wilt maken op de Nordschleife, wij bieden de meest uitgebreide dekking in de gehele markt!

Wij bieden een op maat, en naar uw wensen samengesteld verzekeringspakket. Of het nu gaat om een personenauto of een formule 1 auto. Ongeacht welke oplossing u ook kiest, het is altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dankzij ons wereldwijd netwerk van verzekeraars, waaronder ’s werelds grootste verzekeraars Lloyd’s, London en Zürich, hebben wij toegang tot deskundigen op ieder vakgebied. Vele zijn u dan ook al voorgegaan om hun kostbaar “race” bezit te verzekeren. Aangezien de meeste verzekeraars op het racegebied buitenlandse maatschappijen zijn, zijn wij voor de Nederlandse en Belgische markt uw gesprekspartner!

Afic geeft u de garantie dat de service en de dekking die u krijgt altijd “first class” is.
Wij zien ernaar uit om met u samen te werken.

Voor meer informatie en online aanvragen zie: www.circuitverzekeringen.nl