Ons bedrijfsprofiel

Ons bedrijfsprofiel

AFIC is een financieel dienstverlener gespecialiseerd in autofinancieringen en autoverzekeringen. Ontstaan vanuit een passie en een jarenlange ervaring in autoverkoop, autofinancieringen en autoverzekeringen.

Met een enthousiast team staan we u graag te woord en voorzien wij u van het juiste advies. Wij denken met u mee en zoeken naar de beste oplossing voor u. Het contact met onze klanten vinden wij belangrijk en zijn door deze persoonlijke communicatie in staat om creatieve producten op maat aan te bieden.

Omdat we zelf autoliefhebbers zijn, zijn we regelmatig te vinden op evenementen waar we u als klant graag willen ontmoeten. Zo zijn we o.a. al jaren mede-organisator van een groot jaarlijks evenement op Zandvoort voor Porsche-rijders, de Dutch Porsche Drivers Day (www.dpdd.nl). 

Als bedrijf willen we ook graag iets teruggeven aan de maatschappij. Zo is Afic hoofdsponsor van de stichting Radical hart. Een zuster stichting van de stichting Groot hart van Rob Kamphues.  De stichting bezorgt ernstig zieke kinderen de dag van hun leven. Op het circuit meerijden met een echte raceauto; de Radical.

Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met autobedrijven hebben wij een enorme kennis opgedaan. Hierdoor kunnen we onze klanten exclusieve producten aanbieden; Porsche verzekering, oldtimerverzekering, circuitverzekering, exclusieve verzekering, financial lease en operational lease.

Ook voor u als autobedrijf kunnen wij iets voor u betekenen. Wij werken met u samen en kunnen uw omzet verhogen door direct een financiering en/of verzekering voor u af te sluiten. Wij bieden hier diverse modules voor aan die u op uw website kunt plaatsen of kunt gebruiken om een financial lease voor uw klant te kunnen berekenen.