Waarborg en klachten

Waarborg en klachten

U geeft belangrijke financiële en persoonlijke informatie aan ons. Het is onze plicht om deze informatie te waarborgen. Wij gaan daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.

 
Autoriteit Financiële Markten

De AFM voert de Wet Financieel toezicht (Wft) uit. De autoriteit houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Wij zijn bij de AFM geregistreerd en zijn in het bezit van een vergunning om te mogen adviseren en bemiddelen in financiële diensten.

Klachtenprocedure

Wij vinden de kwaliteit van onze dienstverlening erg belangrijk. Hier besteden we dan ook veel zorg aan. Mocht u desondanks toch niet tevreden zijn dan horen wij dit graag van u zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren.
Klachten kunt u rechtstreeks aan ons melden via telefoonnummer 058 – 767 65 70 of via klachten@afic.nl. Komen we hier niet uit of bent u niet tevreden met de door ons geboden oplossing dan kunt u binnen 6 weken terecht bij het Klachteninstituut financiële dienstverlening (Kifid). Het Kifid bemiddelt bij klachten. Ons Kifid nr. is 300.014590.