De Heilbron Groep

De Heilbron Groep

Per 13 april 2021 zijn wij onderdeel geworden van de Heilbron Groep, een landelijke organisatie met sterke regionale wortels. De Heilbron Groep is met het verzekeringsadviesbedrijf, volmachtbedrijf, arbodienstverlening en makelaardij uitgegroeid tot één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland. Door deze samenwerking kunnen wij u nog beter van dienst zijn.
De Heilbron Groep onderscheidt zich door:

• Persoonlijk advies op maat in een wereld van digitalisering
• Relaties zijn geen nummer
• Breed palet aan verzekeringsexpertise, -producten en –diensten inclusief woningmakelaardij
• Lokaal aanwezig, betrokken én bereikbaar

Wilt u meer weten over de Heilbron Groep? Neem dan een kijkje op de website.
Wat verandert er voor u? Uw voordelen op een rijtje:

• Dankzij nog meer specialisten profiteert u van een uitgebreide dienstverlening op het gebied van schade-, levens- en zorgverzekeringen en inkomens- en pensioenadvies. Ook voor hypotheekadvies, financiële planning of makelaardij kunt u bij de Heilbron Groep terecht.
• Wij krijgen de beschikking over een eigen volmacht waardoor u kunt kiezen uit een breder aanbod van verzekeraars met uitstekende voorwaarden en premies. Hierdoor kunnen wij nog beter voor u vergelijken en u het best passende product aanbieden.
• Heeft u schade? Er staat 24 uur per dag een professioneel schadeteam voor u klaar. Zij kennen uw situatie en kunnen schades daarom nog beter en sneller voor u afhandelen.

Goed om te weten
In de toekomst gaan wij onder de naam Heilbron verder. Als het zover is, hoort u het van ons. Tot die tijd behouden wij onze huidige naam. Wel ziet u vanaf nu naast ons eigen logo ook ‘Heilbron Groep’ op onze uitingen staan.
Uw polis, de premie, de voorwaarden en de verzekeraar wijzigen niet. Ook ons team verandert niet. Uw vertrouwde contactpersonen blijven uw eerste aanspreekpunt op de bij u bekende locatie. Wij hopen de komende periode de voordelen van de samenwerking met de Heilbron Groep voor u tastbaar te maken. Wij zijn er voor u!