Autodiefstal… Uit landelijke cijfers blijkt dat ook (semi) klassiekers niet ontkomen aan diefstal en in het bijzonder geldt dit voor Porsche 911 modellen. De eventueel aanwezige diefstalpreventie van uw Porsche blijkt niet meer afdoende om diefstal te voorkomen. Een peilzender is een effectief middel om uw auto na diefstal makkelijk en snel terug te vinden. Om ook u meer zekerheid te kunnen bieden hebben wij nu een mooi en speciaal aanbod voor u!
AFIC biedt u als klant in samenwerking met Turien & Co. Assuradeuren een LoJack peilzender aan! Deze peilzender kan zonder extra technische aanpassingen in uw Porsche worden aangebracht. Een belangrijk aspect is dat de originaliteit van uw Porsche niet wordt aangetast. Een unieke mogelijkheid om klassieke- en moderne techniek samen te brengen.

Neemt u contact met ons voor de voorwaarden. 


Waar vindt de installatie plaats?

De installatie kan op elke gewenste locatie worden uitgevoerd, mits afgesloten of  overdekt (bijvoorbeeld een garage), zodat u nauwelijks hinder ondervindt van het inbouwen van de beveiliging.

Wat gebeurt er als ik de LoJack peilzender niet laat installeren?
Bij aanhoudende diefstallen van klassieke Porsche 911 modellen zijn wij genoodzaakt de polis te herzien.

Hoe werkt een LoJack peilzender?
LoJack is een passief na-diefstal systeem dat niets uitzendt, maar alleen maar luistert naar het LoJack Netwerk. Wanneer uw auto gestolen wordt, neemt u contact op met de meldkamer. Zij zullen op afstand het systeem activeren waarna het als een peilzender functioneert en het voertuig kan worden gepeild.

Neemt de LoJack peilzender veel plaats in?
Nee, het systeem is zeer compact.

Is de peilzender moeilijk in te bouwen?
Nee, dit kan snel en zonder extra technische aanpassingen gewoon naast een eventueel aanwezig alarmsysteem worden geplaatst. De LoJack peilzender werkt stand alone ook als het standaard aanwezige alarmsysteem onklaar is gemaakt.

Wie is LoJack?
LoJack Benelux is de marktleider op het gebied van na-diefstalsystemen in Nederland, dankzij de unieke technologie, samenwerking met de politie en internationale associatie.

LoJack Benelux is sinds 2010 de exclusieve licensee van de LoJack technologie voor Nederland, België en Luxemburg. De LoJack technologie wordt ontwikkeld door LoJack Corporation, een Amerikaanse beursgenoteerde firma die reeds sinds 1986 na-diefstalsystemen op de markt brengt. Wereldwijd zijn inmiddels meer dan 300.000 voertuigen en objecten na diefstal veiliggesteld. In Europa werkt LoJack Benelux nauw samen met licensees in andere Europese landen. LoJack Benelux heeft een unieke publiek-private samenwerking met de Landelijke Eenheid van de politie.

Meer informatie vindt u op www.lojack.nl

Waarom LoJack?
Turien & Co. , Afic en LoJack werken al jaren succesvol samen in het beveiligen van exclusieve personenauto’s en klassiekers.